Efter lång och kalt vinter verkar det att vår kommer att börja snart och naturligtvis orientering tävlingar ska börja också. Det ska vara Jarní pohár som de första tävlingarna för mig i år. Tre dagar med natt, lång och staffeten ska bli riktig bra test av min form och en bra träning för 10mila. Jag känner mig jättebra och stark just nu och jag hoppas att den här säsongen ska bli även bättre än förra årets. I vinter har jag kombinerat löpning, orientering och skidor. Det var roligt att snön har kommit till Tjeckien efter förra årets vinter när det var omöjligt åka skidor utan tävlingbanor. I år har jag gjort mycket skidor träningar i turistbanor omkring mina staden. Jag har ocskå deltog i mina första ski tävlingarna. Tjeckiska universitet mästerskap ägde rum i Nové Město (När bor jag) på banor när bland annat ägde rum många fis värld cup tävlingar och skidskytte världmästerskap 2013. Jag åkte ganska bra och jag var 4:a på 20km masstart bara tjugo sekunder efter medaljen och jag slog en hel del medlemar av tjeckiska landslaget. Nu jag kan inte vänta gå på 10mila träning camp i april och 10mila själv självklart. 🙂